PENSULE MAKE-UP ZUII

&Am putea vorbi mult despre pensulele pentru machiaj. Sunt mai bune pensulele cu fibre naturale sau sintetice? Cu mâner mai scurt sau mai lung? Să le cumperi într-un kit sau separat? Și mai există încă o chestiune etică: pensulă vegană, sintetică sau naturală? Din păcate, oricare ar fi varianta aleasă de producător nu este posibil să mulțumești pe toată lumea. De aceea am încercat să facem o alegere echilibrată, şi care pare a fi rezonabilă.

 

Pensulele care intră în contact cu produsele fluide trebuie să aibă fire sintetice. Cele pentru produsele sub formă de pulbere, în schimb, au fire naturale.

 

Avantajul incontestabil al pensulelor cu peri sintetici este rezistenţa lor, se pot spăla de mai multe ori fără a-şi pierde delicateţea. Totuşi, pensulele cu peri naturali facilitează mai mult aplicarea produsului pe piele.

 

Maria Exner-Passmann
Maria Exner-Passmann

Zuii Organic a decis să pună la dispoziţie un kit de pensule practice şi uşor de manevrat, de luat mereu cu voi. Setul este format din pensule cu mâner scurt, motiv pentru care este un kit ideal pentru calatorii. Doar pensula Kabuki se vinde şi separat, pentru toate acele femei care nu doresc mai mult decât un simplu strat subţire de flori pe tenul lor.

 

Sfatul expertei Mia: "În timpul folosirii lor, pe pensule se adună o mare cantitate de sebum care împiedică aplicarea uniformă a produselor. Din acest motiv vă sugeram să spălaţi pensulele o dată pe săptămână, cu un săpun natural şi să le puneţi la uscat pe un plan neted."“


Pensulă Kabuki

Kit cu 5 pensule