LASĂ-TE GHIDATĂ DE SIMȚURILE TALE


Lasă ca simţurile tale să aleagă în locul tău! Aproprie-te de lumea florală ZUII şi lasă-te cucerită de aromele plăcute, eleganţa culorilor şi de principiile noastre etice si coerente, datorită cărora vi se poate oferi o gamă de produse cosmetice cu adevărat BIO şi fără ingrediente toxice. Testând produsele noastre vă veţi da seama că nu oferim doar un make-up de calitate, ci de asemenea un adevărat supliment nutritiv pentru pielea voastră. Produsele Zuii asigură o acoperire maximă, fără a lăsa surplusuri care nu pot fi utilizate, iar compoziţiile sunt studiate pentru a reduce la minim cantitatea de apă, obţinând în acest mod un produs care acoperă şi dureaza mai mult. Fara sa contina conservanţi chimici, proliferarea bacteriilor în produs este împiedicată prin cantitatea mică de apă conţinută.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

La microscop


O caracteristică importantă este reţeta unică pentru fiecare nuanţă în parte. Ce înseamnă? Majoritatea produselor de cosmetică, fie ca vorbim de cele obişnuite, naturale sau minerale, au ingrediente comune în substanţa de bază, la care apoi se adaugă diferiţi pigmenţi pentru obţinerea nuanţelor dorite.

 

La Zuii este diferit: pentru fiecare culoare există o compoziţie similară, dar unică în felul ei. Se schimbă concentraţia ingredientelor pentru fiecare nuanţă în parte. Acest lucru se datorează faptului că florile folosite reacţionează în mod diferit, în funcţie de culoarea pe care vrem să o obţinem.

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI


BUCHETUL CELOR TREI FLORI MAGICE

În locul utilizării ingredientelor economice precum glicerina sau mineralele (de exemplu talc, oxizi de zinc sau siliciu), Zuii preferă să folosească muguri şi flori măcinate de trandafir de Damasc, iasomie şi muşeţel. Aceste ingrediente dau naştere unui amestec de principii active esenţiale pentru sănătatea pielii voastre!

MUGURI DE ROSA DAMA-SCENA (TRANDAFIR DE DAMASC)

 

Cu un conţinut mare de vitamina C, sunt renumiţi pentru eficacita-tea lor în tratarea cicatricilor, acneei, psoriazisu-lui, eczemelor, petelor şi hiperpigmentă-rii cutanate.

MUGURI DE JASMINUM OFFICINALAE (IASOMIE)

 

Posedă proprietăţi calmante şi stimu-lează repararea şi regenerarea ţesutu-rilor afectate.

FLORI DE CHAMOMILLA RECUTITA (MUȘEȚEL)

 

Cunoscută ca una dintre cele mai vechi plante medicinale, prezintă proprietăţi calmante, cicatrizante şi antiinflama-torii. Este foarte benefic pentru pielea sensibilă.Cosmetică florală BIO ZUII: Bio fară compromisuri

Cumpărând produsele Zuii plăteşti calitatea ingredientelor, şi nu numele brandului. Aşadar, cumpărătorului i se pune la dispoziţie cel mai bun raport preţ-calitate.

  • Zuii garantează pentru reţeta produselor, care conţin minim 95% petale şi uleiuri de flori certificate BIO de către BDIH/COSMOS ORGANIC şi de către organismul australian NASAA.
  • Produsele nu sunt testate pe animale, sunt fară parabeni, substanţe petrochimice, talc sau OMG-uri. Produsele sunt ecologice, de calitate profesională şi au un sortiment vast.
  • Zuii Organic este prima marcă de cosmetice profesionale din lume certificată de BDIH/COSMOS ORGANIC. Compozitia este benefică pielii, pe baza de petale de trandafir, muşeţel şi iasomie, fără conservanţi.