ZUII ORGANIC - MAKE-UP PE BAZĂ DE FLORI CERTIFICAT BIO

BIO FĂRĂ COMPROMISURI

De ce să alegi un produs certificat Bio?

 

Cumpărătorii devin tot mai conştienţi de efectele dăunătoare ale substanţelor chimice şi toxice conţinute în multe cosmetice (renumite şi vândute în supermarket-uri, parfumerii, plafaruri, centre estetice, etc. Zuii Organic oferă în schimb cea mai buna marcă de machiaj certificat BIO şi se diferenţează atât prin cantitatea (minim 95%), cât și prin calitatea ingredientelor BIO. Pot fi certificate BIO numai şi numai produsele de origine VEGETALĂ, din acest motiv certificarea BIO garantează consumatorului că produsele sunt cu adevărat NATURALE VEGETALE şi nu NATURALE MINERALE (aici intră şi substanţele derivate din petrol).

 Simte şi tu împreună cu noi senzaţia de a purta flori pe faţă!

 

Economisire şi Etică: Business-ul "Naturii"

 

Zuii Organic a captat esenţa naturii în reţetele unice ale produselor sale pe bază de flori certificate bio, cu ingrediente pentru hrănirea, protejarea şi îmbunătăţirea sănătăţii pielii voastre, protejând totodată mediul înconjurător.

 Zuii, care este în continuă creştere, are o gamă largă de produse care îţi pun la îndemână toate avantajele naturii, deoarece compoziţia lor este pe bază de flori, fructe, uleiuri esenţiale, unturi si uleiuri vegetale, care îţi permit obţinerea oricărui tip de machiaj dorit.

Produsele Zuii nu sunt testate pe animale, nu conţin derivaţi din petrol, parabeni, talc şi ingrediente modificate genetic. Zuii se implică în protecţia mediului, utilizând ingrediente din agricultura ecologica. Zuii foloseşte doar cele mai bune ingediente bio disponibile, şi de aceea deţine cea mai valoroasă linie de produse cosmetice certificată (singura din lume care îţi propune produse cu ingrediente organice in proportie de 95% - 97%).

 

Certificările şi reţetele, siguranţa

 

Produsele Zuii sunt renumite în toată lumea pentru că au cele mai multe certificări Bio:

BDIH/COSMOS ORGANIC şi NASAA (certificare australiană), "HALAL", CRUELTY FREE şi VEGAN FRIENDLY.
Zui Organic refuză să folosească substanţe dăunătoare, precum substanţe chimice, aditivi, materiale de umplutură şi parfumuri sintetice, folosind doar cele mai calitative ingrediente vegetale disponibile. Și pentru persoanele vegane avem o gamă largă de produse certificate. Însa multe dintre produse nu pot fi clasificate ca vegane, deoarece conţin ceară de albine.

 

Zuii este cu adevărat BIO

 

Produsele Zuii Organic sunt pe bază de flori şi muguri de flori măcinate foarte fin, provenite din agricultura ecologica, şi nu conţin minerale deumplutura, care ar putea împiedica pielea să respire. Procentul de minerale aflat în compoziţie este foarte mic (maxim 5%) şi este necesar doar pentru a da culoare produsului.